espenfoto.no_0262

Vi valgte Espen foto helt tilfeldig etter hans kone markedsføring på facebook. Noe vi ikke angrer på den dag i dag. Vi hadde han med fra morgen til kveld og det er vel verdt pengene. For på slike dager glemmer man fort å ta bilder av andre ting en kirketrappa og kaka. Han var hele tiden veldig strukturert under planleggingen. Her kan skuldrene senkes, han har kontroll. Når det kom til været er det noe man ikke får gjort noe med, og ja det REGNET, men Espen tryllet frem mye bra bilder til tross for et brudepar som var kliss våte og hakka tenner. Han er allerede anbefalt videre og blir brukt igjen hvis det blir snakk om fotograf. Det at han også lager ferdig fotobok, som man får sammen med bildene det er jo kjempe gøy.

– Hanne & Trond

 

espenfoto.no_0574

Helt i fra samtalen vi hadde med Espen i forkant av bryllupet var vi sikre på valget vårt av fotograf. Vi forklarte hva vi så for oss, og han kom med innspill, noe som gav oss et flott resultat som gjenspeilet våre ønsker. Espen var med i kirken for å ta bilder under vielsen, og familiebilder på utsiden etter vielsen. Dette er vi veldig glade for i dag. Han fanget opp mange fine øyeblikk fra vielsen vi er glade for å kunne se tilbake på i etterkant. Hovedbildlene tok vi under gamle Lundsbroa og vi Gimle gård. Han har virkelig fått frem oss og vår personlighet i bildene, med fine lyse farger. Vi hadde ikke vært i tvil om å bruke Espen igjen ved en senere anledning.

– Kristine & Fredrik

 

espenfoto.no_1105

Det vi satt mest pris på med å ha Espen som fotograf var at han virkelig lyttet til våre ønsker og kom med gode og kreative forslag. Bildene ble derfor veldig personlige for oss. Vi hadde Espen både i kirken og etter kirken, noe som vi er veldig glade for. Han fanget opp mange fine øyeblikk fra oss brudepar og gjestene. Etter kirken hadde vi en kjempefin og gøyal fotoshoot i ravndalen. Vi er kjempefornøyde med bildene, og hadde valgt akkurat samme fotograf igjen.

– Karen & Terje

 

espenfoto.no_9006Espen ble engasjert som fotograf etter å ha kikket på nettsiden hans. I og med at han på daværende tidspunkt var brudens kollega fikk vi spurt personlig om det var noe han kunne tenke seg. Bryllupet vårt foregikk i Danmark, men det tok Espen på strak arm og tok i samme anledning en familietur. I forkant hadde vi et møte for å gå gjennom hvordan vi så for oss bildene, både vielsen, hovedbildene og litt bilder fra selskapet. Espen lyttet veldig til våre ønsker og heldigvis samsvarte idéene våre. Espen skrev ned hver minste detalj for å kunne huske hva vi var blitt enige om, og som brud følte jeg meg veldig godt ivaretatt. Alle mine bekymringer i forhold til vær, vind og lysforhold ble beroliget og besvart med at det var hans problem hvis det skulle vise seg å være ugunstige fotoforhold. Under selve fotograferingen var Espen engasjert, profesjonell og gav gode instrukser. Bildene fikk vi i 4 ulike fargeversjoner og vi var veldig godt fornøyd med resultatet. Bildene var av utmerket kvalitet og de tidsfristene han gav oss på forhånd ble overholdt med god margin. Vi ville defintivt spurt igjen, dersom det var aktuelt.

– Silje & Rolf-Magne.

 

espenfoto.no_4758Vi kan virkelig anbefale Espen som bryllupsfotograf. Han fikk oss til å føle oss vel, komfortable og vi storkoste oss under fotoseansen! Bildene viser virkelig vår kjærlighet for hverandre og vi er kjempefornøyde med resultatet! Skulle vi tatt bryllupsbilder eller trenger en fotograf for en annen anledning, vet vi veldig godt hvem vi skal ringe til!

– Siv Eli & Lars Christian

 

 

 

espenfoto.no_2358Flink Fotograf med mange ideer og tips! Vi synes planleggingen var fin. Vi fikk komme med egne tanker og ideer som ble slått sammen med fotografens tanker og erfaringer, slik at det ble en fin helhet tilslutt! Selve fotograferingen var fin og vi er fornøyd med resultatetet!

– Tonje & Gjermund